Franciza Publicitate

De ce să activezi în industria de publicitate

By Lorena | martie 3, 2014 | 0 Comment

Publicitatea este motorul tuturor afacerilor. Oricât de inovative sau calitative ar fi produsele fabricate și serviciile furnizate în orașul tău, dacă acestea nu sunt promovate în comunitate, nu pot genera vânzări.

O afacere este susținută de 2 piloni: (1) producția propriu-zisă de bunuri/furnizarea de servicii și (2) promovarea și vânzarea. Ponderea care se împarte între acești 2 piloni este de:
– 20% producția de bunuri/furnizarea de servicii
– 80% marketing și vânzări.

Industria publicității se bucură o creștere organică continuă. Tehnologia evoluează și dă naștere unor noi produse și servicii, se descoperă și se generează noi nevoi pentru consumatori. Fiecare produs sau serviciu tradițional, inovator sau actualizat noilor tendințe ale pieței generează concurență. Lupta pentru atragerea atenției consumatorului devine din ce în ce mai acerbă.

În prezent există o saturație de publicitate radio, TV, Internet și outdoor, medii care nu mai reușesc să capteze în mod eficient atenția consumatorilor. În aceeași pauză de publicitate TV sunt prezentate cel puțin 2-3 produse similare, într-o intersecție sunt 2-5 panouri care prezintă oferte concurente sau retaileri diferiți. Tocmai de aceea, marile companii caută soluții de promovare care să le asigure exclusivitate, care să îi diferențieze de concurență și care să le creeze relații consistente cu clienții lor.

Publicitatea indoor este una dintre soluțiile care răspunde cerințelor marilor companii și care înregistrează cea mai mare creștere din segmentul VCTH (Very Close To Home) Advertising.

Proiectul nostru de publicitate indoor este cea mai eficientă formă de promovare cu potențial mare de a crea experiențe inedite între consumatorul final și afacerile active din comunitatea ta.

Este canalul care construiește o legătură continuă între brand și consumatorul final, deoarece plasează reclama în locul în care se formează cele mai multe decizii de consum: în apropierea locuinței.urmărim cu atenție evoluția afacerii tale, oferindu-ți sprijin permanent, asîncât tu să eviți greșelile și capcanele mediului antreprenorial.

TAGS

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *