Franciza Publicitate

10 motive pentru care clienții se promovează prin intermediul rețelei noastre de publicitate indoor

By Lorena | martie 3, 2014 | 0 Comment

Vizibilitate
Reclamele TV, radio sau outdoor dispar în doar câteva secunde din văzul consumatorului. Publicitatea indoor funcționează 7 zile pe săptămână, 24 ore pe zi.

Raport excelent cost-eficiență
Această formă neconvențională de publicitate este cea mai rentabilă și cea mai eficientă metodă de promovare pentru că implică buget redus raportat la consumatorii „convertiți”.

Impact puternic asupra consumatorilor
Reclama este afișată aproape de locuința consumatorilor, locul în care se formează cele mai multe decizii de consum.

Memorabilitatea mesajului
Consumatorii trebuie să vadă o reclamă în mod repetat pentru a memora mesajul. Reclama afișată pe panourile noastre indoor întampină consumatorul în scara de bloc, se fixează în memorie și îl conduce până la intrarea în apartament. Rata de memorabilitate a mesajului este de peste 80%, depășind normele majorității celorlalte forme de reclamă, care au rata cuprinsă între 20% și 30%.

Trafic repetat
Spre deosebire de alte canale de promovare, toate locațiile noastre oferă trafic repetat, oferind cea mai mare frecvență a target-ului de consumatori finali.

Audiența este captivă
Publicitatea noastra indoor este singurul canal de promovare care elimină orice distragere sau întrerupere a atenției consumatorului. Mesajul este văzut în mod inevitabil, este afișat într-un loc fără alți stimuli vizuali sau auditivi.

Consumatorul nu poate schimba canalul,
nu poate da pagina
nu poate naviga pe alt website.

Exclusivitate
Fiecare afacere se luptă în mod constant să se diferențieze de concurență. Noi le oferim singurul canal de publicitate ce garantează că mesajul lor nu va împărți spațiul sau timpul cu oferta concurenților săi. Atenția consumatorului este atrasă doar asupra afacerii promovate.

Targetare precisă
Segmentarea și targetarea audienței este precisă. Publicul din fiecare locație beneficiază de descriere demografică astfel încât, clientul poate selecta locațiile în funcție de audiența potrivită a afacerii sale.

Transparență în implementarea campaniei
Fiecare activitate din teren este prezentată clientului prin rapoarte verificabile.

Rezultate uimitoare!
Publicitatea indoor este cel mai productiv canal de promovare. Combină toate caracteristicile importante ale promovării: frecvență, acoperire, poziționare, impact vizual și toate acestea la un preț accesibil.

TAGS

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *